23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla 22 Nisan 2022 tarihinde okulumuzun Reyhan konferens salonunda toren duzenlendi. Torene cok sayida akademisyemiz ve ogrencimiz katildi. Torende gunun anlam ve onemine dair acilis konusmasini gerceklestiren Saglik Bilimleri Fakultesi Cocuk Gelisimi ögretim Gorevlisi Damla Pektaş " Ulu önder Atatürk'un yarınimizin mimari cocuklarimiza armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminin onemini vurguladi.Ulu önder Atatürk, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." sözü ile çocuklarımızın önemini vurgulamış ve bizler de bu vurguyu anlayıp çocuklarımıza, öğrencilerimize büyük bir önem ve hassasiyet ile yaklaşmalıyız." Dedi. Tören ögrencilerimizin seslendirdigi siirlerin okunmasinin ardindan sona erdi.