4 Branşta Biruni’nin Sporcuları Sahada Rüzgar Gibi Esti

Üniversitelerarası Lig Müsabakalarının ilk haftasında sporcularımız, büyük başarılara imza attı.

Üniversitemiz spor takımları, sezonun ilk haftasına iyi bir başlangıç yaptı. Öğrencilerimiz basketbol kadın, voleybol erkek, futbol erkek ve salon futbolu erkek branşlarında galibiyet gösterdi. Üniversitemiz Basketbol Kadın Takımımız, Üniversitelerarası Lig Müsabakalarında grubundaki ilk maçında Türk Alman Üniversitesini 35-29 mağlup etti. Voleybol Erkek Takımımız Atlas Üniversitesini 3 – 0 yendi. Futbol Erkek Takımımız, 1- 1 biten beraberlikten sonra penaltı vuruşlarıyla İstinye Üniversitesini 2-1 mağlup etti. Salon Futbolu Erkek dalında Ayvansaray Üniversitesini 12-5 mağlup ederek öğrencilerimiz haftayı başarıyla tamamladı.

Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz

Biruni Üniversitesi Spor Koordinatörü Gökhan Çam ve Basketbol Antrenörümüz Serkan Bilgücü, yaptıkları değerlendirmede “2021-2022 sportif faaliyetler kapsamında toplam 25 branşta (kadın-erkek) katılım göstereceğiz. İlk haftayı başarıyla tamamlamanın gururu içindeyiz. 2. haftaya galibiyetle başlayıp başarıyla bitirmek için sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok çalıştık. Antreman yaptık. Sabahın 6.00’larında başlayıp gece 11.00’lere kadar çalışmalarımızı sürdürdük.” diye konuştu.

Biruni Ailesi olarak sezonun ilk haftasında iyi bir başlangıç yapan antrenörlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.