7. Biruni Kariyer Günleri İçin Geri Sayım Başladı

Öğrencilerimizin mezun olmadan önce iş dünyasını tanımalarını sağlamak, mezun olduktan sonra ise kısa ve uzun dönemdeki kariyer planlamalarına destek olmayı hedefleyen Üniversitemiz, iş dünyası ile öğrencilerimizi buluşturmayı sürdürüyor.

Öğrenci ve mezunlarımız, 7. Biruni Kariyer Günlerinde iş dünyasının önemli şirketleri ve yöneticileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Üniversitemizin Kariyer Merkezi öncülüğünde düzenlenen 7. Biruni Kariyer Günleri, Reyhan Binasında 10-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Birunili Olmanın Ayrıcalığını İş Hayatında Yaşayacaksınız

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, Üniversitemizin her zaman öğrenci ve mezunlarının yanında olduğunu dile getirerek, mezunlarımızın Birunili olmanın ayrıcalığını iş hayatına çok rahat hissettiklerini, öğrencilerimizin de mezun olunca aynı gururu ve duyguyu yaşayacaklarını söyledi. Ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu donanıma sahip nitelikli birey yetiştirmenin önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel, Biruni Üniversitesinin kurulduğu günden beri kaliteli eğitim verdiğine değindi. Bu noktada kariyer günleri düzenlemenin de önemine dikkat çeken Rektörümüz, “Öğrencilerimiz ve mezunlarımız, bu yıl 7.si düzenlenen Biruni Kariyer Günlerinde başta sağlık sektörü olmak üzere iş hayatının önemli yöneticileriyle bir araya gelme fırsatı yakalayacaklar. Yöneticilerin tecrübelerini dinleme, birebir sohbet etme ve kişisel kariyer hedefleri doğrultusunda merak ettikleri sorulara yanıt bulma imkanı bulacaklar. Mülakat, iş ve staj görüşmeleri yapabilecekler” diye konuştu.

Dopdolu İçerik

Kariyer Günleri, dopdolu içeriğiyle de dikkat çekiyor. Seminerler, çalıştaylarla zenginleştirilen Kariyer Günlerimiz sayesinde katılımcılar iş yaşamı ve kariyer seçenekleri hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilecek.

Katılım Belgesi Verilecek

Kariyer günlerine katılan öğrenci ve mezunlarımıza aynı zamanda “Kariyer Günleri Stand Ziyareti Katılım Belgesi” ve “Kariyer Günleri Etkinlik Katılım Belgesi” verilecek. Öğrenciler, kariyer günlerine katılımını sosyal transkriptlerinde de belgelendirebilecekler. Katılım belgesi alma koşulları için Kariyer Merkezi yetkilileri ile görüşebilirsiniz. İlgili dokümanlara ise ly/P84r adresinden ulaşabilirsiniz.