Bursa EKET Fuarında Üniversitemize Yoğun İlgi

Üniversitemiz, 19-20 Ocak tarihlerinde Merinos Kültür Merkezinde düzenlenen Bursa EKET Fuarında öğrencilerle buluştu. MYO Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Fatma Çelik ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Sayın Serpil Böcek, öğrencilerle sohbet ederek merak edilen sorulara yanıt verdiler.

Üniversitemiz, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. 19-20 Ocak tarihlerinde Merinos Kültür Merkezinde düzenlenen Bursa EKET Fuarına katılan Üniversitemiz, 120 lisenin son sınıf öğrencilerini standımıza ağırladı. 2 gün süren fuar boyunca öğrencilere hem mesleki bilgiler verildi ve hem de doğru tercihin önemi anlatıldı.

Fuar kapsamında ayrıca MYO Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Fatma Çelik, “Sağlık ve Yaşam Boyu Öğrenme” konulu bir seminer verdi. Salonun tıklım tıklım dolduğu salonda, öğrenciler heyecanla hocamızın konuşmasını dinlediler. Sağlıklı bir öğrenmenin püf noktalarını hocamızdan dinlediler. Fuar, öğrencilerin öğrenmek istedikleri bilgileri öğrenmeleri ve bilgilerini yenilemesiyle sona erdi.