Değişime Şimdi BİR-SEM’le Başla!

Değişime Şimdi BİR-SEM’le Başla!

    Yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen Üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi (BİR-SEM); kendini yenilemek, geliştirmek ve bilgilerini güncellemek isteyen herkesi bekliyor.

    Üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi (BİR-SEM), dünyadaki yeni bilgileri ve teknolojileri eğitime aktararak hızlı ve yeni öğretim teknikleriyle fark oluşturuyor. BİR-SEM, kendini yenilemek, geliştirmek ve bilgilerini güncellemek isteyen herkese ihtiyaç duyduğu ve merak ettiği alanla ilgili hizmet veriyor. BİR-SEM, mesleki bilgi ve becerilerin geliştirilmesinin yanında kişisel gelişim, dil eğitimi programları, kültür ve sanat programları, spor eğitimi programları, sınava hazırlık programları ve gerekli uzmanlık, sertifika ve katılım belgelerinin edinilmesi amacıyla yetişkin, ergen ve çocuk eğitimleri yürütülüyor.

    Hedeflediğiniz bilgi ve beceriler

    BİR-SEM; ön lisans, lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında kalan alanlarda yaşam boyu öğrenim anlayışına paralel ve dünya standartlarında eğitim veriyor. Teorik ve uygulama eğitimini birleştirilerek istenilen kariyer gelişimine katkı sunuyor.

    Her yaşta faydalanabiliriz

    BİR-SEM, eğitim çeşitliliği ile her yaştan ve meslek grubuna hitap eden eğitimler düzenliyor. Bireylerin katıldığı kültürel etkinlikleri çeşitlendirerek genel yaşam kalitesini arttırıyor.

    A’dan Z’ye Eğitim Programları

    Sürekli Eğitim Merkezimizin eğitim takvimi ve eğitim programları hakkında ayrıntılı bilgi için https://sem.biruni.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.