Hadi Birunili Gençler Erasmus’a

Hadi Birunili Gençler Erasmus’a

    Yurt dışındaki pek çok prestijli üniversite ile anlaşması bulunan Biruni Üniversitesi, Erasmus hakkında düzenlediği etkinliklerle öğrencileri sürekli bilgilendirmeye devam ediyor.

     

    Üniversitemiz, öğrencilerimizin eğitimlerini yurt dışında sürdürebilmeleri, farklı kültürleri daha yakından tanımaları için çok sayıda çalışma yapıyor. Yurt dışındaki pek çok prestijli üniversite ile anlaşması bulunan Biruni Üniversitesi, Erasmus hakkında da düzenlediği etkinliklerle öğrencileri sürekli bilgilendiriyor. Uluslararası İlişkiler Direktörlüğümüz tarafından düzenlenen Erasmus Tanıtım Semineri, öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerin dünyayı keşfetmelerine olanak tanıyan Erasmus programı sayesinde öğrenciler, yurtdışında staj yapma veya çalışma deneyimi elde edebiliyor. Bunun yanı sıra öğrencilerimizi Öğrenim hareketliliği ile bir veya iki akademik dönem yurtdışında eğitim imkanı için olanak tanıyor.

    Geleceğe daha sağlam adım atmak için…

    Düzenlenen toplantıda sunum yapan ERASMUS Kurum Koordinatörümüz Sayın Ruşen Bozdoğan ve Erasmus Kurum Koordinatör Yardımcısı Ebru Kara, öğrencilere izlenecek yol hakkında ve açık olan pozisyonlar hakkında ve başvuru koşulları da dahil tüm teknik bilgiler hakkında bilgi verdi. ERASMUS Kurum Koordinatörümüz Sayın Ruşen Bozdoğan, yaptığı konuşmada, “Öğrencilerin sadece akademik anlamda değil sosyal ve bireysel gelişimlerin için farklıları keşfetmeleri elzemdir. Bu gelişim geleceğe daha sağlam ve güvenilir adımlar atmanıza vesile olacaktır" dedi.

    Öğrencilerin her zaman yanındayız

    Erasmus Kurum Koordinatör Yardımcısı Ebru Kara, öğrencilerimizin tüm başvuru süreçlerinde izleyecekleri yolu adım adım anlatarak öğrencileri Erasmus öncesi hazırlıklar hakkında bilgilendirdi. Kara, yaptığı konuşmada Uluslararası İlişkiler Direktörlüğünün öğrencilerin her an yanında olduğunu belirtti. Kara, “Öğrencilerimizin web sayfamızı ve sosyal medyayı aktif kullanın. Duyurularımızı yakından takip edin. İleri tarihlerde kurulacak olan Erasmus Kulübü ile sadece yurt dışında değil burada da gelen öğrencilerle etkileşiminiz daha da artacak” diyerek sözlerini tamamladı. Seminer öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.