Kalite Öğrenci Toplulukları Zirvesi'ne Katıldık

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından Ege Üniversitesi'nde 3-5 Haziran tarihleri arasinda düzenlenen Kalite Öğrenci Toplulukları Zirvesi'nde üniversitemizi temsilen Kalite Topluluğu Üyesi Eczacilik Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Atakan Genç, katıldı.

Kalite Güvence Sisteminde Öğrenci Katılımının Önemi
    Toplantının ilk gününde Yükseköğretimde kalite güvence sistemi ve öğrenci katılımının önemine dikkat çekilerek, kalite süreçleri ve yükseköğretimde kalite güvence sistemi hakkında bilgi verildi.

Zirvenin ikinci günü, zirveye katılan üniversitelerin kalite öğrenci toplulukları hazırladıkları sunumları gerçekleştirdi. Zirvede üniversitemizi temsilen katılan öğrencimiz Atakan Genç'in hazırladığı Biruni Üniversitesi Kalite Topluluğunun amaçları ve hedeflerini anlatan sunumu büyük ilgi gördü. Zirvenin son günü kalite öğrenci topluluklarının kalite güvence sistemine yönelik çalışmaları değerlendirildi. Sosyal etkinliklerin ardından Kalite Öğrenci Toplulukları Zirvesi sona erdi.