Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı

Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı

    Mezunlarımız 11 Haziran’da Üniversitemizde Buluşuyor

    Mezunlarımız, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.30’da Üniversitemizde düzenlenecek Pilav Şenliğinde buluşacak. Şenlikte mezunlarımızı ücretsiz dil eğitimlerin de aralarında bulunduğu sürpriz çekilişler bekliyor.


    Kampüsümüz, mezunlarını bekliyor. Mezuniyet sonrasında okul sıralarını özleyen, arkadaşlarıyla hasret gidermek için ‘Bir etkinlik düzenlense de buluşsak’ diyen tüm mezunlarımızı okul sıralarındaki anılarını canlandıracak Mezuniyet Günümüze bekliyoruz.


    Girişimci Biruni’ler Yetişiyor
    Kariyer Merkezimizin öncülüğünde 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.30’da başlayacak etkinliğimizin açılışı Reyhan Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Etkinlik saat 11.00’de “Girişimci Biruni’ler Yetişiyor” eğitimiyle devam edecek.


    Canlı Müzik Eşliğinde Pilav Şenliği
    Öğle arasında canlı müzik eşliğinde pilav şenliğine katılan mezunlar, Biruni Üniversitesi mezunu olmanın gururunu yaşayarak, okullarıyla ve hocalarıyla bir araya gelmenin tadını çıkaracaklar.


    Branşlara Özel Güncelleme Eğitimi
    Üniversitemiz "Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı" adıyla "Bilgi Güncelleme Eğitimleri ile fark oluşturuyor. 13.00-17.00 saatleri arasında da ise branşlara özel güncelleme eğitimiyle sürecek.


    Sürpriz Hediyeler Sizi Bekliyor
    Etkinlikte aynı zamanda sürpriz çekilişler yapılacak, Dialogue Dil Okullarından 1 kişiye ücretsiz dil eğitimi, 10 kişiye %50 indirim çeki verilecek. Sürekli Eğitim Merkezimizden çeşitli eğitim programları için indirimler, hastanelerimizin ayrıcalıklı kampanyalarından yararlanma imkânı olacak

    Program Akışı
    10:30 Açılış/Reyhan Binası Konferans Salonu
    11:00 ‘Girişimci Biruni’ler Yetişiyor’ Eğitimi
    12:00 Canlı Müzik Eşliğinde Pilav Şenliği
    13:00-17:00 Branşlara Özel Güncelleme Eğitimi

     

    Üniversitemiz, mezuniyet sonrasında da öğrencilerine destek vermeye devam ediyor. Biruni Üniversitesi öğrencileri kaliteli eğitimin yanı sıra, eğitimin güncel ve sürekli olmasına yönelik bu uygulama ile de Biruni’li olmanın farkını yaşıyor. Üniversitemiz bu yıl 11 Haziran Cumartesi günü tüm mezunlarını okula davet ederek; öğrencilerine kendi branşlarında "Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı" adıyla "Bilgi Güncelleme Eğitimleri" verilecek.


    Öğle arasında canlı müzik eşliğinde pilav şenliğine katılan mezunlar, Biruni Üniversitesi mezunu olmanın gururunu yaşayarak, okullarıyla ve hocalarıyla bir araya gelmenin tadını çıkaracaklar.

    5. Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı – Eczacılık Fakültesi

    5. Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı - Eğitim Fakültesi

    5. Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı - Sağlık Bilimleri Fakültesi

    5. Mezuniyet Sonrası Eğitim Fakültesi - Diş Hekimliği Fakültesi

    5. Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı - Meslek Yüksekokulu

    5. Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı - Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 

    5. Mezuniyet Sonrası Eğitim Programı - Tıp Fakültesi