Prof. Dr. Ahmet Sınav’dan Johns Hopkins Üniversitesi Öğrencilerine Anatomi Dersi

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ahmet Sınav’dan Johns Hopkins Üniversitesi Öğrencilerine Anatomi Dersi

    Bilimi ve sanatı birleştirerek dünyanın sayılı isimleri arasında gösterilen Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ahmet Sınav, Johns Hopkins Üniversitesi tarafından yüksek lisans öğrencilerine “Yüz Anatomisi” dersi vermek için davet edildi.

    Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletinde bulunan ve dünyanın en köklü üniversitelerin başında gelen Johns Hopkins Üniversitesi, Klinik Anaplastoloji alanında yeniliklere imza atıyor. Klinik modeller, cerrahi şablonlar, gerçekçi ve fonksiyonel yüz, oküler ve somatik vücut protezlerinin tasarımı, üretimi ile ilgili konularla ilgili dersler ekleyerek müfredatını zenginleştiren Johns Hopkins Üniversitesi, dünyanın en önemli bilim insanlarını öğrencileriyle buluşturuyor. Bu kapsamda Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sayın Ahmet Sınav, Türkiye’den tek davet edilen tek öğretim üyesi olarak ülkemize ve Üniversitemize büyük gurur yaşattı.

    Çalışmalarımız dünyada değer görüyor

    Klinik Anaplastoloji programının önemine vurgu yapan Prof. Dr. Sayın Ahmet Sınav, öğrencilere her zaman bilgi birikimini aktarmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Sınav, “Yaptığımız çalışmaların dünyada değer bulması bizi son derece mutlu ediyor” diyerek derslerin aslında yüz yüze yapılmasının planladığını ancak pandemiden dolayı online olarak gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi. Prof. Dr. Sayın Ahmet Sınav, ilk dersini 10 Şubat Perşembe günü Türkiye saatiyle 14.00’de gerçekleştirdi.

    Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız: https://medicalart.johnshopkins.edu/