Proje Avcıları Biruni'den

TUBİTAK 2209A-B PROJELERİNDE TÜRKİYE VAKIF ÜNİVERSİTELERİ ARASINDA BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ 1. SIRADA YER ALMIŞTIR.

Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz başarılarıyla gurur yaşatmaya devam ediyorlar.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen "2209 A-B Üniversite Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuların destek sonuçları açıklandı. 2022 yılı birinci dönemde desteklenen 72 projesiyle Türkiye Vakıf Üniversiteleri arasında 1. olmanın gururunu yaşıyoruz.

Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel; "Doğru Yoldayız" Biz çok çalışan bir ekibiz. Gerek akademisyenlerimiz gerekse öğrencilerimiz destek aldığı projelerle hem üniversite altyapısının hem de araştırma kültürünün gelişmesine katkı sağlıyorlar diye ifade etmiştir. Üniversitemiz akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin elde ettiği başarının arkasında durmaya, tüm kaynaklarımızı seferber etmeye devam edeceğiz diyerek başarıların artmasını temenni etmiştir.