Rektörümüz YKS Adaylarına Başarılar Diledi

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm adaylara başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, 18- 19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile ilgili bir mesaj yayımladı. Sınava girecek öğrencilere başarı dileklerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Yüksel, “Yoğun bir çalışma süreci ve verilen emeğin ardından bu hafta sonu milyonlarca üniversite adayı, hayallerindeki mesleğe ulaşmak için sınava girecek. Biruni Üniversitesi Ailesi olarak, fedakâr ailelerimizin ve tüm öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyoruz. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek tüm adaylara başarılar diliyorum.” dedi.