Tercih Önemlidir

Tercih Önemlidir

    Eğitim dünyasının iki önemli ismi, aday öğrencilerle buluşuyor. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, hayatlara yön verecek tecrübelerini öğrencilerle paylaşacakken Eğitim Danışmanı Sayın Sadık Gültekin ise tercih yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları dile getirecek.

     

    Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel, Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında kampüsümüzü ziyarete gelecek öğrencilerle buluşarak sorularını yanıtlayacak. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, sağlık ve eğitim alanındaki tecrübelerini öğrencilerle aktaracak olup öğrencilere doğru tercih yapmalarını ve meslekteki başarılı olmanın sırlarını söyleyecek.

     

    Sadık Gültekin Sizlerle!

    Eğitim Danışmanı Sadık Gültekin ile bire bir tercih yapma imkânı Biruni Üniversitesinde! Üniversitemiz, aday öğrencilere aynı zamanda eğitim dünyasının önemli isimlerinden Doğru Tercih Programı Sunucusu ve Posta Gazetesi Yazarı Sayın Sadık Gültekin ile birebir görüşme imkânı sağlayacak. Posta Gazetesi Yazarı Sayın Sadık Gültekin, 30-31 Temmuz 2022 tarihlerinde Reyhan Binası Konferans Salonunda 11.00-12.00, 14.00-15.00, 17.00-18.00 saatleri arasında tercihlerle ilgili en güncel bilgileri paylaşarak ‘Nasıl Doğru Tercih yapılır” konusunda bilgilendirme yapacak.

    Etkinliklere, tüm aday öğrenciler davetlidir.

     

    Program

    Konuşmacılar: Prof. Dr. Adnan Yüksel/Biruni Üniversitesi Rektörü

    Sadık Gültekin/ Doğru Tercih Programı Sunucusu ve Posta Gazetesi Yazarı

    Tarih: 30-31 Temmuz 2022

    Yer: Biruni Üniversitesi Reyhan Binası Konferans Salonu

    Saat Aralıkları:

    11.00-12.00

    14.00-15.00

    17.00-18.00