Tıp Öğrencilerimiz Yeni Döneme Şimdiden Hazırlar

Tıp Öğrencilerimiz Yeni Döneme Şimdiden Hazırlar

    Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemini başarıyla tamamladı. Üniversitemiz, öğrencilerini yeni eğitim öğretim yılına hazırlayacak programlarla desteklemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda 10 Haziran Cuma günü Tıp Fakültesi Dönem 3 öğrencilerinin dönem 4’e uyumuna yönelik eğitim programı düzenlenecek.

     

     

    Tıp Fakültesi Dönem 3 Öğrencilerinin Dönem 4 Eğitimine Uyum Programı, 10 Haziran Cuma günü saat 13.00’te Reyhan Binası Konferans Salonu’nda başlayacak. Etkinliğin açılış konuşmasını Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Sema Arıcı yapacak. Dekanımızın konuşmasının ardından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyemiz ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Sayın Bilge Bayraktar, dönem 4’e geçen tıp fakültesi öğrencilerine Ulusal çekirdek eğitim programını tanıtacak.

     

    Akran Eğitiminin Temeli

    Çocuk İmmünolojisi Ve Alerji Hastalıkları Yan Dal Uzmanı ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Sayın Ömer Akçal, Dönem 4’te başarılı ve verimli bir eğitim için tüyolar verecek ve akran eğitimin önemini anlatacak. Sayın Ömer Akçal, “Öğrencilerimizin yaz tatilini en verimli şekilde geçirmelerini istiyoruz. Bu eğitimimizle Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencilerimize, klinik branşlara geçmeden önce verimli bir eğitimin nasıl olacağına dair bilgilendirme yapacağız. Dönem 4’ten 15 başarılı öğrencimiz de etkinliğimize katılarak deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşacak. Öğrencilerimiz hastaneye gelmeden önce yeni bilgilere şimdiden zemin atmış olacaklar.” şeklinde konuştu.