Yeni Yılı Muhteşem Bir Konser İle Karşıladık

Amatör ruh, profesyonel sahnesiyle Müzik Topluluğumuzun 28 Aralık 2022 tarihinde Reyhan Konferans salonunda gerçekleştirmiş olduğu konser ile Yeni Yıla merhaba dedik. Çok sayıda öğrencimizin ve akademisyenimizin katıldığı konserde tüm katılımcılar sevilen şarkılar eşliğinde dans etti. İlk olarak Vokalde İngilizce Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Ceyda Yağız ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Anestezi Bölümü 2.sınıf öğrencisi Bahadır Serbest, elektro gitarda İngilizce Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi İlbey Sencer Sarı ve Türkçe Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi Burak Erden, bateride Türkçe Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Baver Burak Ergin, kemanda İngilizce Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencisi Sezin Gedik ve bas gitarda Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliği bölümü 3.sınıf öğrencisi Burak İlgar sahne aldı. Ardından akademisyenlerimizden bateride Yabancı Diller Öğretim Görevlisi Ozan Sezgin, elektro gitarda Tıbbi Hizmetler ve Tekniker Bölüm Başkanı ve Ameliyathane Hizmetleri Program Başkanı Öğretim Görevlisi Berkan Yalın ve Eczacılık Fakültesi Doktora öğrencisi Mesut Şentürk’ün yer aldığı grup hafızalardan kazınmayacak bir konser gerçekleştirdi. Muhteşem sahne performanslarıyla sevilen şarkıların seslendirildiği konser sonunda sahne alan müzisyenler, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.