Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu Üyeliği Başvuru Çağrısı

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu, yükseköğretim alanında kalite kültürünün yaygınlaştırılması, kalite süreçlerinin içselleştirilmesi ve öğrencilerin kalite güvencesi sistemine katılımlarının artırılması amacıyla ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalar yürütmek amacıyla oluşturulmuştur.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurul Öğrenci Üyesi ve Öğrenci Komisyonu Yönergesi bağlamında, 2022-2023 akademik yılında Komisyonda görev yapmak üzere yeni üyeler belirlenecektir. Üyelik için başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin kalitekoordinatorlugu@biruni.edu.tr mail adresi üzerinden isim, soy isim, bölüm ve cep telefonu numaralarını 10.11.2022 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar iletmeleri gerekmektedir. Sürece ilişkin detaylar aşağıda yer alan link üzerinden sunulmuştur.

Siz değerli öğrencilerimizi kalite geliştirme çalışmalarında görmekten mutluluk duyacağımızı bildirir, başvuru sürecine göstereceğiniz ilgi ve hassasiyet için teşekkür ederiz.

Link: https://yokak.gov.tr/yuksekogretim-kalite-kurulu-ogrenci-komisyonu-uyeligi-basvuru-cagrisi-388