Öğrencilerimize ve Mezunlarımıza Almanya'da İş Fırsatı

X-PERSONAL MANAGEMENT KİMDİR?

Biruni Üniversitesi Resmi iş ortağı olarak Biruni Öğrenci ve mezunlarına Almanya’da Kariyer İmkanı sağlıyoruz.

Almanya’da kendi bünyemizde veya anlaşmalı olduğumuz hastane ve kurumlarda çalışma imkanı sunuyoruz.

Türkiye’de eğitim almış sağlık çalışanlarının Almanya’da istihdam etmeleri için gerekli kriterler aşağıda listelenmiştir.

• Almanca B2 dil sertifikası
    • Denklik belgesi
    • Süresiz çalışma vizesi

Biz X-PM Türkiye A.Ş. olarak bu kriterleri yerine getirmeniz adına sizlere dil eğitimi konusunda destek sağlayarak, siz dil eğitimini tamamlarken yanı sıra denklik işlemlerinizi yapıyoruz. Denklik ve dil sertifikanız ile birlikte işvereniniz olarak süresiz çalışma vizenizi alıyoruz.

Almanya’da sizleri Hava alanında karşılayarak, konaklama imkanı sağladığımız evlerimize yerleştiriyoruz. Uzman personellerimiz aracılığı ile Sigorta girişi banka hesapları gibi prosedürler sonrasında çalışma hayatınıza start veriyoruz.

İlgili öğrenci ve mezunlarımız bizlere;

0542 203 03 03 – Nazan ÖZÇELİK

0532 230 03 03 – Özge ÇORLU

0212 669 49 49 numaraları ile ulaşabilirsiniz.

Ayrıca www.xpm.com.tr web sitesi ve #xpmturkiye instagram adreslerinden bilgi alabilirler.