Öğrencilerimize ve Mezunlarımıza Almanya'da İş Fırsatı

X-PERSONAL MANAGEMENT KİMDİR?

Biruni Üniversitesi Resmi iş ortağı olarak Biruni Öğrenci ve mezunlarına Almanya’da Kariyer İmkanı sağlıyoruz.

Almanya’da kendi bünyemizde veya anlaşmalı olduğumuz hastane ve kurumlarda çalışma imkanı sunuyoruz.

Türkiye’de eğitim almış sağlık çalışanlarının Almanya’da istihdam etmeleri için gerekli kriterler aşağıda listelenmiştir.

• Almanca B2 dil sertifikası
    • Denklik belgesi
    • Süresiz çalışma vizesi

Biz X-PM olarak bu kriterleri yerine getirmeniz adına sizlere dil eğitimi konusunda destek sağlayarak, siz dil eğitimini tamamlarken yanı sıra denklik işlemlerinizi yapıyoruz. Denklik ve dil sertifikanız ile birlikte işvereniniz olarak süresiz çalışma vizenizi alıyoruz.

Vize masraflarınızı biz karşılıyoruz.

Almanya’da sizleri Hava alanında karşılayarak 1 ay ücretsiz konaklama imkanı sağladığımız evlerimize yerleştiriyoruz. Uzman personellerimiz aracılığı ile Sigorta girişi banka hesapları gibi prosedürler sonrasında çalışma hayatınıza start veriyoruz.

1 yıl boyunca bünyemizde çalışan tüm personelimize 1000 Euro ekstra ödeme yapıyoruz.

Dil eğitimi:

Her kur için 100 TL karşılığında dil eğitimi almış olacaksınız.

4 kur için Toplamda 400 TL bir ödeme yapmış oluyorsunuz. Dil eğitimi için kalan ödeme şirketimiz tarafından karşılanmaktadır.

Uzman personelimiz aracılığı ile tamamen ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz. Perşembe ve Cuma günleri Biruni Üniversitesi içerisinde bulunan ofisimizde sizlerle birlikte geleceğinizi planlıyoruz. Diğer günler Küçükçekmece'de bulunan ofisimizde görüşmelerimizi yapıyoruz.

İlgili öğrenci ve mezunlarımız bizlere;

0542 203 03 03 – Nazan ÖZÇELİK

0542 844 76 39 – Kübra TATLICI

0212 669 49 49 numaraları ile ulaşabilirler.

Ayrıca www.xpm.com.tr web sitesi ve #xpmturkiye instagram adreslerinden bilgi alabilirler.

İŞKUR Garantisi ile çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

Dosyalar