Akran Mentörlüğü Sertifika Töreni Rektörümüzün Katılımıyla Gerçekleşti

Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimize yol göstermek ve desteklemek amacıyla okulumuz 1 Mart 2021 tarihi itibariyle online platformda  "Akran Mentörlüğü Programı" gerçekleştirildi. Programda, dördüncü sınıfta eğitim gören öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz programa katılan öğrencilerimize mentörlük yaptı. Akran Mentörlüğü Programı'nda akademisyenlerimiz; üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin psikolojisi, okulumuzun sosyal olanakları, zaman yönetimi, etkili iletişim yöntemleri, eleştirel düşünce ve sınav kaygısıyla başa çıkma gibi pek çok konuda eğitimler verdi.

İlk  programın ardından 31 Mart 2021 tarihinde üniversitemizin Reyhan Binası Konferans Salonu' da   "Akran Mentörlüğü Sertifika Töreni" düzenlendi. Törende; programda eğitim veren akademisyenlerimize teşekkür belgeleri ve mentör olarak olarak görev alan öğrencilerimize ise sertifikaları takdim edildi. Akran Mentörlüğü Programı okulumuzda bu yıl içerisinde düzenlenmeye devam edecek.