Biruni Üniversitesi Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu Açılıyor

Öğrencilerin Yeni Nesil Yaşam Biruni Üniversitesi Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu Açılıyor!

ŞEHRİN MERKEZİNDE KONUMLANAN BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ BAŞARILI OLMAN İÇİN HER DETAYI DÜŞÜNÜLMÜŞ YÜKSEK STANDARTLARA SAHİP BİR YAŞAM ALANINI SİZLERE SUNUYOR.

Öğrencinin eğitim yaşamında başarıya odaklanabilmesi için ihtiyacı olan her üniteyi kendisine sunan bir konaklama platformu olduğu kadar eğitim dışında da kendisine ait özgür alanlar sunan, eğlence, kültür, sanat, spor ve sağlık alanları ile de sosyalleşmesini destekleyici, verdiği kişisel hizmetler ile ailesinden ayrı ve uzakta yaşayan bir öğrenci için hayatı kolaylaştıran lüks bir yaşam alanıdır.

Biruni kız ve erkek öğrenci yurdu, öğrencinin psikolojisine, ortak yaşam alışkanlıklarına bağlı, kişisel talep ve hayalleri de göz önünde bulundurularak, öğrencilerle yapılan araştırmalar sonucu baştan sona sadece öğrenciler için tasarlanmış yeni nesil bir yapılanmaya sahiptir. 1, 3 ve 4 kişilik odalarda isteğe göre farklı konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Biruni Üniversite yurdunda, anne-babaların misafirimiz olan öğrenciyi zaman zaman ziyaret edebilmeleri, yerinde görebilmeleri için misafir ağırlama imkânımız da bulunmaktadır. Öğrencinin ihtiyaç duyacağı ve bir ev ortamında sağlanamayacak bütün sosyal imkânları çatısı altında bir araya getirmektedir. Biruni Üniversitesi sadece kendi öğrencilerinin yanı sıra yurt ihtiyacı olan tüm öğrencilere hizmeti sunacaktır.

HİZMETLERİMİZ

Detaylı Bilgi için: 444 8276