Hastanemizin 6. Kuruluş Yıl Dönümünü Törenle Kutladık

Hastanemizin 6. Kuruluş Yıl Dönümünü Törenle Kutladık

    Kurulduğu günden beri sayısız hastayı sağlığına kavuşturan Biruni Üniversitesi Hastanesi, 6. yıl dönümünü törenle kutladı. Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, yapımı devam eden hastanemizin ileri teknolojiyle sağlık dünyasında yeni bir fark oluşturacağının müjdesini verdi.

     

    Üniversitemiz, ileri teknolojiye sahip hastaneleriyle bilimin geleceğini yazmaya devam ediyor. Kurulduğu günden beri sayısız hastayı sağlığına kavuşturan, sağlık dünyasına nitelikli hekimler ve sağlık personelleri kazandıran Üniversite Hastanemiz, başarılarıyla 6 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor. Hastanemizin 6. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, Genel Sekreterimiz Aysel Şenyurt Usta, Hastanenin Genel Müdürü Serap Kilerci ve tüm hastanemizin çalışanları katıldı.

    Hastanelerimizle fark oluşturuyoruz

    Tören yeni hastanemizin video filminin gösterimiyle başladı. Yeni hastanemiz, tasarımından ileri teknolojisiyle, zirve yapacak cihazlarıyla salondaki herkesin büyük beğenisini toplayarak dakikalarca konuklar tarafından alkışlandı.

    Uluslararası standartlarda sağlık hizmeti

    Törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Üniversitemizin ilk günden itibaren bilimsel kimliğini hastaneye taşıyarak uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunduğuna dikkat çeken Rektörümüz, “Hastanemiz, sağlık denince akla ilk gelen kurum olma vizyonuyla alanında uzman çalışanları, hasta odaklı hizmet anlayışı, hastalarına sunduğu benzersiz yakın ilgisi ile kurulduğu günden beri halkımızın tarafından hep takdir edildi.” diye konuştu.

     

    Yeni hastanemizle başarımızı taçlandırıyoruz

    Rektörümüz sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Bir üniversite hastanesi olmanın getirdiği sorumluluğun bilincinde, gelenekten geleceğe taşıdığı bilgi birikimi ile hastanemiz öncü sağlık kurumlarından biri olarak şimdi bu birikimimizi yeni hastanemizle taçlandırıyoruz.”

     

    Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

    Sağlığın toplumumuzun için önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel, hasta odaklı, kişiye özel tanı ve tedavi yöntemleriyle, ileri tıp teknolojisiyle tüm branşlarda hizmet vermek ve topluma daha iyi, kaliteli sağlık hizmeti sunmak için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.