İşte Dereceye Giren Akademisyenlerimiz

2021 Öğretim Elemanı Yıllık Performans Değerlendirme Formu’na göre derece giren akademisyenlerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

Üniversitemizin Akademik Kurul Toplantısı ve akademik çalışmalara ilişkin “2021 Öğretim Elemanı Yıllık Performans Değerlendirme Formu”na göre derece giren akademisyenlerimize teşekkür belgeleri takdim edildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, akademisyenlerimizin gece gündüz çalışarak çok güzel çalışmalara imza attığına dikkat çekerek başarılarından dolayı akademisyenlerimizi kutlayarak sözlerine başladı.

Üniversitede örtük öğrenmenin önemi

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel, her vatandaşın ülkesine ve topluma karşı sorumlukları olduğunu dile getirerek “Ben nasıl bir öğretim üyesiyim? Ülkemin benden beklentileri nelerdir? Derse ne öğreteceğim? Öğrencim beni nasıl can kulağıyla dinler? gibi sorularını kendilerine sormaları gerekiyor” dedi. Rektörümüz, üniversitelerin örtük öğrenmenin yaşandığı yerler olduğunu ifade ederek “Üniversite, davranışların değiştirildiği yerdir, öğrencilerin sosyalleştiği yerlerdir” diyerek öğrencilerin zamanlarını en verimli şekilde geçirmeleri için neler yapılması gerektiği ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Törende Rektör Yardımcımız ve Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Şeref Üyesi Prof. Dr. Sayın Mustafa Solak, Üniversitemizde Ekim ayından itibaren kalite açısından yaşananlar gelişmeleri anlattı. Ardından söz alan Biruni Teknoparkımızın Genel Müdürü Sayın Sezgin Erzan ise öğretim üyelerinin projelerini nasıl hayata geçirebilecekleri noktasında önemli detaylar paylaştı.

Teşekkür belgeleri takdim edildi

Açılış konuşmalarının ardından 2021 yılında yapmış olduğunuz akademik çalışmalara ilişkin Üniversitemiz “Öğretim Elemanı Yıllık Performans Değerlendirme Formu”na göre derece giren akademisyenlerimize teşekkür belgelerini takdim edildi. Profesör unvanına göre yapılan sıralamada birincisi Prof. Dr. Sayın Mehmet Şenel, ikincisi Prof. Dr. Sayın Özgür Koray Şahingöz, üçüncüsü Prof. Dr. Sayın Mustafa Bayram, teşekkür belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel hocamızın elinden aldı.

Doçent kadrosunda dereceye giren akademisyenlerimiz

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Sevim Saveşer, “Doçent” kadro unvanına göre yapılan sıralamaya giren akademisyenlerimize teşekkür belgelerini takdim etti. Doçent kadrosu birincisi Doç. Dr. Sayın Buket Akıncı, ikincisi Doç. Dr. Meltem Soylu, 3.sü ise Doç. Dr. Selmin Köse olarak açıklandı.

Dr. Öğr. Üyesi kadrosunda dereceye giren akademisyenlerimiz

Dr. Öğr. Üyesi kadrosu birincisi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Abdullahi Yusuf, ikincisi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Tukur Abdulkadir Sulaiman, üçüncüsü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Asgar Amanpour ise belgelerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Mustafa Solak’ın elinden aldı.

Öğretim görevlisi kadrosunda dereceye giren akademisyenlerimiz

Öğretim Görevlisi kadrosuna göre derece giren akademisyenlerimiz ise şu isimlerden oluştu. Öğretim Görevlisi kadrosu 1.si Öğr. Gör. Sayın Remziye Akarsu, 2.si Öğr. Gör. Sayın Tuğba Elgün, 3.sü ise Öğr. Gör. Sayın Eylül Pınar Kısa olarak belirlendi. Törene katılan öğretim görevlimize belgelerini Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Dilek Sema Arıcı takdim etti.

Araştırma Görevlisi kadrosu 1.si Arş. Gör. Sayın Sevde Kahraman, 2. si Arş. Gör. Sayın Büşra Kulaksız Pişkin, 3.cüsü Arş. Gör. Sayın Azize Arzu Köroğlu oldu. Sevde Kahraman Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Yusuf Çelik’in elinden belgesini aldı.

Derece giren fakat törene katılamayan hocalarımıza teşekkür belgeleri en kısa zamanda Rektörlük tarafından takdim edilecek.