Mezunlarımız Kep Attı

Biruni Üniversitesi, öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşıyor. 2019-2020 ve 2020-2021 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Covid 19 Pandemi Kuralları çerçevesinde Üniversitemizde coşkuyla kutlandı.

Ülkemize, bilime ve insanlığa hizmet eden nesiller yetiştiren Üniversitemiz, 2019-2020 ve 2020-2021 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri, Covid 19 Pandemi kurallarına uyularak Üniversitemizde coşkuyla kutlandı. 28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen törenlerimiz, renkli görüntülere sahne oldu.

İnsanlığa hizmet edecek nesiller yetiştiriyoruz

Tören,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ülkemize, bilime ve insanlığa hizmet eden nesiller yetiştiren Üniversitemiz Mezuniyet Töreninin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Adnan Yüksel yaptı.

“Mezun kartlarınızla ömür boyu Birunili olarak kalacaksınız”

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Yüksel, konuşmasına mezunlarımızı tebrik ederek başladı. Rektörümüz, Biruni Üniversitesinin bilimin geleceği olduğuna dikkat çekerek Biruni Üniversitesi mezunu olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Biruni Üniversitesi mezunlarının bilimi dünyanın dört bir yanına götüreceklerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Yüksel, Biruni mezunlarına Mezun kartlarının verileceğini bu kartlar ile Hastanelerimiz, Laboratuvarlarımız ve pek çok ayrıcalığa sahip olacaklarının müjdesini verdi.

Rektörümüz, A takımından oluşan akademisyenlerimizin öğrenciler için verdikleri emekten söz ederek tüm akademisyenlerimizi tebrik ederek sözlerini tamamladı.

Duygusal anlar yaşandı

28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen törenlerde Diş Hekimliği, Eczacılık Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksekokulundan öğrencilerimiz mezun oldu. Mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz, öğretim üyelerimizi ve ailelerini selamlarken duygusal anlar yaşandı. Öğrencilerimiz Mezun Yemini’ni ettikten sonra, törenin en coşkulu ânını keplerini havaya fırlatarak yaşadılar. Öğrenciler, mezuniyet töreninin tadını bahçede eğlenerek çıkardılar.