Tıp Fakültesi 3. Sınıf Öğrencimiz Mert EREN “2022 İstanbul Oral-B Uluslararası Boğaziçi Triatlon” yarışmasında 2. Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Himayesinde, Türkiye Triatlon Federasyonu ve Beykoz Belediyesi işbirliği ile 11 Eylül 2022 tarihinde İstanbul’ da düzenlenen “2022 İstanbul Oral-B Uluslararası Boğaziçi Triatlon” yarışmasında Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencimiz Mert Eren 2. oldu.

Türkiye ve dünyadan 800 yarışmacının katıldığı yarışmada “Elit Erkekler Kategorisinde” 17 yarışmacıyı geride bırakarak 2. olan öğrencimiz Mert Eren, yarışmada 2,3 Km yüzme, 40 Km bisiklet ve 10 Km koşu parkurlarında mücadele etti. Biruni Ailesi olarak öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.