Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanımız Prof.Dr. Nil Sarı Vav Tv' ye Konuk Oldu

Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nil Sarı , 8 Haziran 2021 tarihinde Vav Tv'de yayınlanan "Asıl Mesele" isimli programa konuk oldu. Prof. Dr. Nil Sarı programda, koronavirüsle mücadele ettiğimiz  bugünlerde, tarihte yaşanan diğer salgınların neden ortaya çıktığı? Nasıl yayıldığı? İnsanlık, kültürler ve medeniyetler üzerinde nasıl bir etki bıraktığı? Hem dünya hem de Osmanlı döneminde salgınlarda nasıl önlemler alındığı? Salgıların tıp alanında ne gibi yeniliklere sebep olduğu konularında bilgil verdi.