Üniversitemiz URAP'ta Yükselişte!

Güçlü akademik kadromuz, sürekli gelişmekte olan, bizimle birlikte dünyaya açılan öğrencilerimiz, ulusal ve uluslararası alanda yayınlanan makalelerimiz, yaptığımız işbirliklerimiz ve farkındalık oluşturan projelerimizle birlikte başarılarımıza bir yenisi daha ekledik. Üniversitemiz URAP 2022-2023 sıralamasında yüzde 77,42’lik artışla yükselişte.

Ulusal ve uluslararası alanda yayınladığımız başarılı makalelerimizle puanımız geçen yıla oranla %60 artarken, uluslararası işbirliklerimizde % 60,9 ve akademik çalışmalara rehberlik eden yayınlarımızdan alınan atıf sayısında yüzde 51,64’lük bir puan artışı gözlenmiştir. Bilimsel dokümanlarımız, doktora öğrenci sayımız, ulusal ve uluslararası işbirliklerimiz ve TUBİTAK projelerimizdeki yükseliş ile toplam puan sayımızda %81,22’lik bir artış kazandık. Her geçen gün daha da artan bilimsel üretkenliğimizle yaptığımız konferanslar, derlemeler, akademik mektuplar, irdelemeler, makalelerle öncü olmayı sürdüreceğiz.