Akran Mentörlüğü başvuruları başladı

Akran Mentörlüğü Başvuruları Başladı

Biruni Üniversitesinde BirAkAr (Akran Arkadaşlığı/Akran Mentorlüğü) Programı Devam Ediyor…

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Mentor: Destekleyen, öğreten, yol gösteren, danışılan ve rol model olan demektir.

ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİSİYSEN VE EN AZ 1. SINIFTAYSAN SEN DE AKRAN MENTORÜ OLABİLİRSİN.

Bunun için siz üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz olarak düzenlediğimiz (15 öğretim üyesinin/görevlisinin 19 farklı konuda katkı sağladığı) 42 saatlik online ve yüz yüze AKRAN MENTORLÜĞÜ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI’na katılıp AKRAN MENTORLÜĞÜ SERTİFİKASI  veya 6 saatlik online ve yüz yüze eğitim ile  AKRAN MENTORLÜĞÜ KATILIM BELGESİ  alarak yeni gelen arkadaşlarınıza eğitim-öğretim yılının başlangıcından itibaren mentorlük yapabilirsiniz. (Daha önce Katılım Belgesi alanlar 42 saatlik online AKRAN MENTORLÜĞÜ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI’na katılıp AKRAN MENTORLÜĞÜ SERTİFİKASI  alabilirler)

Başvuru Tarihi: 18.04.2024-30.04.2024

Başvurusu Kabul Edilen Mentor Adaylarının İlanı: 03.05.2024

Eğitimin Başlangıç Tarihi: 06.05.2024

Eğitimin Bitiş Tarihi: 11.05.2024

Akran Mentörlüğü eğitim programını indirmek için tıklayınız.

Etik Kuralları görüntülemek için tıklayınız.

Prosedürleri görüntülemek için tıklayınız.