Rektör Prof. Dr. Adnan Yüksel'den Yeni Yıl Mesajı

Kurulduğu günden bu yana sorumluluklarının bilincinde olan, bilgi üretmeyi ve öğrencilerinin vizyonunu genişleterek yenilikçi ve girişimci ruhlarını ortaya çıkarmayı temel hedef edinen üniversitemizin, 2023 yılında daha da başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım tamdır. Biruni Üniversitesi ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik beraberlik içinde belirlediğimiz yol haritası doğrultusunda geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Aynı azim ve kararlılıkla dünyadaki değişimi, dönüşümü ve gelişimi takip ederek; kendimizi bu doğrultuda yenileyip, öncü rolümüzü daha da güçlendireceğiz. Bu vesileyle Üniversitemiz mensuplarının, öğrencilerimizin ve tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Prof. Dr. Adnan Yüksel