Takımlarımızdan Voleybolda Çifte Başarı

Takımlarımızdan Voleybolda Çifte Başarı

    Erkek ve Kız Voleybol Takımlarımız, üst üste elde ettikleri galibiyetlerle Üniversitemize bir haftada çifte başarının gururunu yaşattılar.

     

    Üniversitemiz, sporda başarılarına başarı eklemeyi sürdürüyor. Bu hafta Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı ve Kız Voleybol Takımlarımız sahada rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Katıldıkları her maçta göğsümüzü kabartan takımlarımız bu haftada örnek bir maç sergileyerek sporseverlere unutulmaz bir performans izleme imkânı sundular. Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı, Işık Üniversitesini setlerde 3-1, Kadın Voleybol Takımımız ise İstanbul Medeniyet Üniversitesi'ni 3-1'lik skorla yendi.

     

    Önümüzdeki maçlara hazırız!

    Üniversitemizin Spor Koordinatörü Gökhan Çam ve Antrenör Serkan Bilgücü, şunları dile getirdiler: “Sezonun başından itibaren bütün takımlarımızın en iyi başarıyı elde edebilmek için canla başla çalışıyoruz. Takımların oluşturulması, spor organizasyonlarına katılma ve organizasyon düzenleme konusunda çok sağlam bir altyapı ve teknik donanıma sahibiz. Aktif olan 28 spor takımımızla Üniversitemize kupaları getirmek için sahalarda ter dökmeye hazırız. Bu hafta bize ikide iki gurur yaşatan iki takımımız oldu. Erkek Voleybol Takımımız şimdi çeyrek finalde. Kız Voleybol Takımımız ise son maçını kazanırsa çeyrek finalde olacak. Önümüzdeki maçlar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üniversitemize bize bu imkânı sunduğu için çok teşekkür ederiz.”