Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı Kurumsal Akreditasyon Programı

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı Kurumsal Akreditasyon Programı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan 2023 Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında belge almaya hak kazanan Biruni Üniversitesi’ne akreditasyon Belgesi takdim edildi.

    Biruni Üniversitesi, 25-26 Nisan tarihlerinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde düzenlenen Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’nda, 2023 YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında belge almaya hak kazandı. Üniversitenin akreditasyon belgesi, YÖK Başkanı Erol Özvar ile YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak tarafından Biruni Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Solak’a takdim edildi.

    “Üniversitemiz her zaman daha iyisini hedeflemektedir”

    Biruni Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Solak yaptığı konuşmada, “Üniversitemiz 10’uncu yılında Türkiye’nin önde gelen vakıf üniversitelerinden birisi olarak akademik faaliyetlerine büyük bir özveriyle devam etmektedir. Ülkenin geleceği için birçok alanda çalışmalar yürüterek, bilime ve topluma büyük değer kazandırmaktadır. Her zaman daha iyisini hedeflemektedir” ifadelerini kullandı.